30 november 2007

Idag är det fredag


Igår bokade jag och brorsan resa till Stockholm för att se Motörhead och The Black Crusade-turnén. Det blir nattåg ner och flyg hem till norrland. Har inte riktigt fått igång peppen än men det kommer... För vi ska ju för fan se Machine Head, mosha och springa runt runt i den största circle piten Arenan någonsin skådat! Hur som helst är det underbart att man har polare, i det här fallet Färne, som man får sova hos.

Det är i alla fall fredag, jag har tvättid och jag är sjuk. Som vanligt är det Henrik ”Quislingen” Fahlén och hans jävla flickväns fel att jag är sjuk. Det slår aldrig fel. Först är Jennie sjuk, veckan efter är Henrik sjuk och veckan efter det är det min tur. Fy fan. Men nog om det.

Helgen verkar bli lugnt och slapp. Inget speciellt är planerat men jag kan tänka mig att det blir en kombination av MoDo och film i tv-soffan. Jag och Marie kanske ska spela färdigt Soul Calibur 2. Alla ni killar som har mött en tjej i ett fighting-spel vet hur svårt det är. Det finns ingen som helst logik i deras knapptryckningar och ibland sitter man mest bara och gapar för man kan inte förstå hur de lyckas göra alla coola kombinationer. Och Marie är inget undantag från den stereotypen. Vi spelar i och för sig Weapon Master-mode, så vi har aldrig mött varandra i en match, men när hon spelar sitter jag med hakan i knäet. Fattar inte hur hon kan spöa vissa av motståndarna.

Det jag egentligen ville med detta inlägg va att påminna er alla om att det börjar bli dags för Top-10-Skivor-2007-Listan. Så sätt er ner, gnugga geniknölarna och plita ner vad ni anser vara de tio bästa albumen som släppts under 2007.

PS. Det är i skrivande stund 54 personer som svarat på min ”svanksvackor? ja eller nej”-undersökning. Hur kung som helst. Ja-sidan har en förkrossande ledning med 78% av rösterna. DS.

3 kommentarer:

  1. Gött som fan att ni kommer! ser fram emot den som bara den!

    MUSIKEN LEVER!

    SvaraRadera
  2. Helvetet så rätt du har angående chicks å fightingspel. Höjden av förnedring var när min dåvarande tjej la handkontrollen till xboxen (den feta styggelsen som fanns först till xbox 1)i knät för att hon hade för små händer och fullständigt skändade mig i Soul Calibur 2. Det var svårt att ta som gamer. Inte att få stryk av en tjej, utan att få stryk av nån som inte skulle kunna upprepa ett speciellt move om så livet hängde på det.

    SvaraRadera
  3. fan helt sjukt att så många har svarat.

    undrar fan hur många som varit inne på denna blogg. måste gå att kolla.

    SvaraRadera