22 november 2006

Statistiken över antalet blogginlägg fördelat på varje person

Jag sitter och väntar på att Teddy ska komma hem så att jag kan använda mig av hans jävla presentbiokort som vi behöver för att boka bondbiljetterna. Och för att komma i form till bokningen så lyssnar jag på bondlåten med Chris Cornell. Om och om igen. Repeat is the sheat.

Och medan jag gör detta kikade jag lite bakåt på bloggen och läste lite gamla inlägg. Det är skitkul. Och kommer bara att bli mer och mer effektfullt ju längre tid det går. Torsdagen den 27 juli skrevs det första blogginlägget på den här bloggen. Snart fyra månader sen alltså och jag tog tillfället i akt och kollade på fördelningen på blogginlägg. Vem skriver mest och vem skriver minst? Vem borde ha skrivit mer? Vem borde ha skrivit mindre? Vem är sopan? Och så vidare. Här är listan och den startar med den största bloggnörden och går neråt:


Blogglistan (27 juli 2006 - 22 november 2006)

1. Rawk antal inlägg: 34
Kommentar: Ingen som trodde något annat heller eller hur? Japp, skrivnörden #1 helt enkelt. Ta lärdom och bättra på er!

2. Färne antal inlägg: 16
Kommentar: Färne innehar den hedrande andraplatsen (tillsammans med snyggingen André) och det var inte så otippat heller kanske. Rawk och Färne har ju direkt från början menat att de kommer att vara de två bloggarna som kommer att märkas mest på bloggen; både vad gäller antalet inlägg och innehållet i dessa. Däremot är Färne lite oroväckande långt ifrån Eriks gigantiska antal blogginlägg. Men detta har ju sina förklaringar: Färne är en man som har fullt upp mest hela tiden och finner därför sällan tid (även om han skulle vilja) att skriva fler blogginlägg.

2. Andre antal inlägg: 16
Kommentar: Ja, detta måste ju definitivt anses som lite oväntat. Fast kanske har det mycket att göra med att han befinner sig i Kanada och helt enkelt vill berätta vad som händer ”over there”. Bra jobbat!

4. Kriz antal inlägg: 14
Kommentar: Helt okej absolut. Men visst känner vi alla att Kriz kan lite mer ändå?

5. Nordin antal inlägg: 10
Kommentar: Godkänt absolut. Men han försvinner som bort ibland och man vet inte vart man har honom. Sedan smackar han fram från ingenstans och skriver fascinerande och utförliga dryginlägg. Mer sådant och han kommer att tillhöra den absoluta eliten!

6. Elin antal inlägg: 9
Kommentar: Kan man begära så mycket mer från denna fagra dam? Njae, tror inte det ändå. Hon dyker upp som en joker då och då.

7. Svenke antal inlägg: 8
Kommentar: Svenke är Svenke.

8. Joke antal inlägg: 3
Kommentar: En besvikelse. Från att ha varit ytterst positiv från början har han som helt dött av totalt och tre inlägg är alldeles för lite. Nästan ett skämt. Delar åttondeplatsen med Daniel.

8. Daniel antal inlägg: 3
Kommentar: Ej Godkänt. Shaken måste visa mer. Han är positivt inställd till bloggen, han vill mer men han får som inte tummen ur. Visst, det kanske känns lite omständigt och besvärligt att skriva av sig för honom men han har det inom sig och han vet det själv.

10. JR antal inlägg: 2
Kommentar: Ej godkänt här heller givetvis. Grabben KAN ju faktiskt skriva. Det har vi sett på det han skrev senast. Men han känner det är för omständigt. Han kämpar, likt Daniel, med att komma igång. När lossnar det? När får vi se ett inlägg varannan vecka åtminstone?

11. KaptenBlog antal inlägg: 1
Kommentar: Ett skämt. Han skrev ett inlägg på det sätt som gjorde att man fick känslan av att han skulle skriva en massa kommande inlägg också… men det har ju inte blivit av. Han måste väckas.

12. Teddy antal inlägg: 0
Kommentar: Ett försöksexperiment. Han har själv sagt att han brukar läsa bloggen och att han uppskattar den men att få honom att själv skriva i den är nog ytterst svårt verkar det som. Hårdare arbetsmetod krävs.




Erik A. Persson
rawk@dirtymischief.se

6 kommentarer:

  1. FAN VAD BRA! du är sjuk i huvvet!
    JAg tänkte exakt på detta igår! t'nkte att ajg skulle ta upp vilka personer som skriver i bloggen..

    detta är bara så sick att du gjort detta inlägga.

    å fan det stämde så bra så det var inte sant. å det gäller infon på mig med.

    vill som sagt skrtiva mera men det är alltid tusen saker som kommer ivägen. men har tänkte att bättra mig. har soms agt myvket jag vill skriva av mig i osv.

    SvaraRadera
  2. Yea, det är inte första gången vi tänker likadant om man säger så. FUCK YEAH!

    SvaraRadera
  3. Jag SKA skriva mer. Trodde faktiskt att jag skrivit fler inlägg än ynka 14 stycken... känns liksom som fler.

    SvaraRadera
  4. ja petter då? va fan! hallå! å ted fan seriöst ted skriv någon gång du med! du har tid de gånger du porrsurfar.. det vet du!

    SvaraRadera