28 november 2006

en tanke

födelsedagar: när fyller ni år?! jag vet ju några men inte alla.

andre: 9 maj

elin: 20 feb

tedster: 2 jan

sten: ?

kriz: ?

jonas: ?

färne: ?

danne? vår?

swoos: 15 feb

rawk: 11 juni

petter: ?

joke: 12 juni

9 kommentarer:

  1. sten: 27 september
    färne: 29 jan
    shake: 22 april
    kriz: 17 mars
    nordin: sommaren nån gång?
    petter: 4 mars
    this message has been brought to you by ICQ User Details

    SvaraRadera
  2. jag förstår att du inte kommer ihåg när jag fyllde år svenke :) du va ju helt stört full.

    26 augusti.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. "this message has been brought to you by ICQ User Details" - åååh, vad homosexuellt!

    Johan Persson/Kirk Hammett - 18 november

    SvaraRadera
  5. Erica Fernlund/ Trent Reznor - 17 maj


    bra bra nu kan ajg fylla i den i min nya coola htc nördiga mobil som jag och shake lekar med varje dag..

    SvaraRadera
  6. jäa, vad kostar den mobilllänn? jag har ju funderingar på att gå med i 3g-gemenskapen. och tänkte som slänga in det på min önskelista. det gäller bara att övertala farsan ..

    SvaraRadera
  7. Alltså du vill nog inte ha en klumps om ajg och danne utan kolla in 3:s nutiken. men skaffa tre friends abbonemanget för då ringer/smsar/mmsar/gratis MSN på mobilen/vidoesamtalar vi gratis till varandra.. koster inte minuter eller nått.. 200 minuter ingår också att ringa för. 199 kr månden kostar det abbonemanget.. så desto mer som har 3 desto billigare och roligare är det!

    men annars det som är hett tycekr jag är ericssons mobilkameratele.. 3.2 mpx med blixt! fungerar skitbra som festkamera. många vänenr som har den.

    mobiler i allmänhet kostar allt från 1 kr till 180 kr månaden. min är 180 kr månaden.. sedna finsn det massa erbjudanden som gäör att telefonerna är gratis princip gratis också. men kolla inte tre.se och så. sedan kan du ju ringa mig lite. är rätt insatt i allt det där. är på tre rätt ofta och socialisear med en av de nördiga kilalrna som kan massa om min tele =).

    men soms agt rätt fränt at tman kan spela amiga, nintendo/sega emualtorer med. fungerat bra som spelmaskin den jag har..

    har htc tytn.. men ja htc mteor är typ likande som våran men vanlgi tele. går att gör arät tmycekt med den med. Tror den har trädlöst internet också. vilket är jävogt bra för då kan man ringa med skype eller surfa gratis om man hittar en hot spot.

    men det har soms agt blvit bra kvalite på 3 nu.. har varit med från starten så vet hur det var när det var kasst. nu har jag täckning som är lika bra som telia. fan cissis vodafon pallar inte bredbyn men det gjorde tre för 1 år sedan. mottagning och allt fungverar riktigt bra. så det är inget arguemnt att säga att telia är bäst längre. tre fungerar bra i norrland nu med.

    SvaraRadera
  8. jä, tack för infon färnejävel! JAg har i stort sett bestämt mig men jag skall givetvis ta en diskussion med dig också innan jag bestämmer mig till 100 %. jä

    SvaraRadera
  9. Jo men gör det mannen! finns här om du vill veta mer om tre och dess telefoner.

    danne är rätt insnöad med. Fan snackade med honom typ en timma på mobilen igår när jag var på min avslappningspromenad.

    Å det bästa att jag pratade helt gratis! Å kunde även kolla msn mitt ute i skogen.. hehe.

    men om du skaffar tre så pratar du jag och danne gratis på alla sät toch vis. Samt ringer du även gratis till Renis.. Å till Hipphöpp-Elin om jag nu inte tar fel. så om alal skaffar tre så blir det jäääävligt billigt =)

    SvaraRadera