17 juli 2011

Det är på tiden att börja 90-tals-blogga!!

Tycker att vi alla borde komma igång med bloggandet igen! Alltså 90-tals-bloggande då man skrev om sitt liv och vad man gjorde i mer än 160 tecken eller som en töntig FB uppdatering! 


Så tänkte börja med detta existens-inlägg: 
Ja vad händer idag. Inte så mycket faktiskt, något som är rätt ovanligt för min rastlösa själ. Har varit hemma nu typ en vecka i Övik. Blev typ sjuk i torsdags för att jag fick för mig att gå från ett misslyckat krogbesök i staden död(-vik)! Så här var det alltså; Ryktena hade sagt att staden levde pga av nått sommar-event som hade varit tidigare på dagen. Jag kände mitt sthlms-flås slog till och ringde alla jag kände i Övik, dvs två personer! Fick tag i Andreas. Han var skeptisk men hängde på. Vi tog en bira och gick ned mot staden å det visade sig att Kannan och Olles stängd! FUCK! Så vi gick till Harry's där 5 pers och en trubadur befann sig. EPIC FAIL! Vi tog en öl och jag gick hem lite sexigt lättklätt och ja blev förskyld. MEN VA FAN! 
Igår var det tänkt att jag skulle dricka bura med Christer och ja Meshuggah-gänget men Haake hade fyllt 40 och var inte på plats (bortrövad eller nått). Sedan så var jag tokförskyld och fick skippa allt ändå. 


I natt satt jag uppe och nördade en del istället då det är perfekt att göra då man är lite sjuk. Två flugor i ett så att säga. :) Så har börjat fixa en hemsida till mig själv och kopplat ihop alla sociala medie-sidor jag äger till ett nätverk av marknadsförings-onska! Så nu har jag fått en nytändning till att börja blogga på Smackebonk.se igen. Måste säga att jag saknar gamla fetfylla.nu som man drev på 00-talet! Vilken sammanhållning det var på den tiden i gänget! Varför ska alla dö då de passerar 30?!


/Färne is back! 

2 kommentarer:

  1. Kung med nytt blogginlägg. Den här sidan har ju varit dödare än Övik sen senaste tiden. Its ON!! :D

    SvaraRadera
  2. KUNG SÄGER BåDE jag och ERIK! Vad säger du om du (dredde), jag och erik fixar igång smackebonk från scratch igen?

    SvaraRadera