22 mars 2007

Fina träd idag!

11 dagar sedan det senast bloggades. Illa pojkar, illa! Så då får man väl själv ta tag i saken.
Vaknade i morse och kikade ut, hela Umeå är täckt av frusna träd. Det ser ut som ett sagoland, solen skiner och alla träd är täckta utav frost, allt är vitt. Hade tänkt gå ut och ta lite foton så att icke-Umeå-bor kan få se så fint det är idag. Återkommer med bild.

Jaha, på senaste tiden så har jag hunnit avsluta en kurs i Digital bildbehandling, vilket va jävligt kul. Jag har lärt mig mycket i photoshop och vi har gjort filmaffischer som har hängt på utställning i ljusgården i MIT-huset. Jävligt nice. Började i måndags den kurs jag sett ganska mycket fram emot, nämligen Mediaproduktion för WWWII. Vi ska göra en hemsida med vår portfolio, min är dock ganska tunn eftersom jag nyss börjat programmet, de andra har ju redan gått ett år. Aja, nu till det roligaste, nämligen flash! Undra om man kan ha för stora förväntningar, för det tror jag nästan att jag har. Jag är nämligen jävligt peppad. Sitter och trilskas med ett kompendium med övningar så att jag ska kunna komma i någorlunda ikapp med resten av klassen. Har dock lite fördel eftersom jag läst programmeringskurs på 5p för ett år sen, så det är ju bra. Jag får återkomma med hemsideadress senare, måste registrera domän.

Ja och bra går det för MoDo med!! YEAH! Hoppas jag kan åka ner och kika någon dag.

Näe, nu ska jag ut och fota. Yo! : ]

1 kommentar:

  1. hmm.. tänkte bara säga att dom där träden missade jag, då jag gick ut igen efter att ha kommit hem från skolan så hade det tinat bort. bajs.

    SvaraRadera