30 juli 2006

Pirates of the Shitfuck


Jä! Så var man tillbaka i Ö-vik åter igen, efter ännu en helg i Umeå och det känns faktiskt helt okej. Nu ska jag förmodligen hänga här de resterande veckorna innan skolan drar igång igen.

Jag hade tänkt skriva lite om vad som hänt i helgen, men det hade Erik lyckats plita ner rätt bra, så fuck it.

Jag vill dock säga några ord om Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, som jag och Nordin var och såg igår: GÄSP. Filmen var åt helvete för lång, åt helvete för "ostrukturerad" och... ja, jag vet att det låter dumt men det var för LÅNGA actionsekvenser. Stora delar av handlingen kändes helt krystade. Sekvenser som lagts in för att folket förväntar sig det... typ. Filmen är nästan två och en halv timme lång, och under en sådan här film ska man fan inte sitta och vrida sig i sätet de sista fyrtiofem minuterna och hoppas att filmen snart tar slut. Men det gjorde i alla fall jag. Visst, filmen hade en hel del sköna grejer i sig... men i helhet... nej. Ser ändå lite grann fram emot nästa film, eftersom den här filmen slutar med en liten cliffhanger, dock inte en 24/Lost/Prison Break-cliffhanger, utan mer en "ojdå, undrar hur dom fixar det här nu då... duuuuuuh).

Jäjä. Vill ni läsa en cool nyhet, läs då detta:
http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=55782

Fuck yeah! Nu är säsong 5 av 24 nedladdad och uppackad, and I've got myself a date with Jack Bauer.

Ciao.



Kristoffer Jonsson

kriz@dirtymischief.se

2 kommentarer:

  1. Kriz, du är en gnälliz! WTF LIKSOM! Det räcker med att Mr Depp är fecking snyggast i hela universum!

    SvaraRadera
  2. Anna. det är patetiskt att det räcker för dig. så bara för att en snygg skådis är med så är det en bra film? äh, se en porrulle då!

    SvaraRadera