01 september 2010

Hitler ger Åkesson svar på tal!

Här nedan är Sverigedemokraternas valfilm som tv4 vägrar sända. Det märks i valfilmen tämligen tydligt vad Sverigedemokraterna har som hjärtefråga...



Hitler säger vad han tycker om Jimmie Åkessons sätt att sköta Sverigedemokraternas marknadsföring...

3 kommentarer:

  1. TV4 har censurerat den och ska köra reklamfilmen igen. Censureringen är på invandrarkvinnorna, budskapet kommer fram tydligt ändå så jag vete fan vad censureringen ger.

    SvaraRadera
  2. Det tragiska är att hur man än gör med de eländiga Sverigedemokraterna så får dom en massa uppmärksamhet. Enklast vore att deras fick skit-reklam inte fick sändas på tv men då får de ju uppmärksamhet bara därför att deras reklam inte visas. Och blir deras skit-reklam censurerad får de också uppmärksamhet därför att de blivit censurerade. Jag blir så trött....

    SvaraRadera
  3. Anonym: Reklamen visar ju tydligt (tycker jag) på vad som händer om man släpper SD lösa. De kan inte längre spela martyrer utan deras budskap och partiideologi bli fullt synlig. De ÄR ett extremt främlingsfientligt parti och det är mycket bra att detta kommer ut. Så det bästa sättet att bemöta SD är att debatera och argumentera mot dem, utan smutskastning och beväpnad med kunskap.

    Se på hur fruktansvärt överkörd Åkerlund blev av Schyman här om veckorna. Så fort det inte handlar om invandring är de helt borta. Inga tankar, inga planer och smäller man till dem där så gör det ont. Samtidigt så handlar det mesta om lögner och medvetet feltolkad statiskik när invandringsfrågor diskuteras så om man har kött på benen där så kan man orsaka Åkerlund och CO än mer smärta.

    Hur märker man att en skådespelare är dålig? Man ger honom en scen att agera på.

    SvaraRadera